Business

Business EliteNLP reprezinta zona dedicata oportunitatilor de dezvoltare pentru antreprenoriat. Compania noastra ofera servicii complete pentru organizatii, precum si posibilitatea de colaborare :

  • TRAINING: training la cerere, dupa un concept propriu EliteNLP, complet nou in Romania. Afla aici mai multe informatii: Training EliteNLP!
  • CONSULTANTA DE AFACERI: oferim un pachet complet de servicii de consulatanta si ne bazam pe cele mai noi instrumente de business. Afla aici mai multe detalii despre conceptul EliteNLP de consultanta de afaceri si verifica pachetul de servicii: Consultanta EliteNLP!
  • COACHINGserviciile noastre de coaching sunt printre cele mai calitative si avem specializare atat in Romania, cat si in Europa. Afla ce servicii de coaching poti accesa la EliteNLP pentru angajati sau echipe: Coaching EliteNLP!
  • CONSULTANTA TRAINING: politica noastra de training este inovatoare si raspunde la conditiile reale de business in care activeaza companiile din Romania. Afla mai multe despre conceptul nostru de scadere si eficientizare a costurilor pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor: Consultanta Training!
  • SALES & LEADERSHIP ACADEMY: dezvoltam acest concept alaturi de cei mai buni specialisti in domeniul dezvoltarii personale, training, consultanta si coaching. Afla mai multe despre cum poti implementa in organizatie: Academy EliteNLP!
  • NLP pentru AFACERI: implementam cu succes elementele eficiente oferite de NLP pentru dinamizarea comunicarii cu pietele in care activeaza orice organizatie. Afla cum NLP poate fi introdus in organizatie: NLP Business!
  • Cariera EliteNLP: poti face parte din echipa noastra. Ai acum posibilitatea sa soliciti si sa organizezi chiar tu o formare la tine in oras, in conditii exceptionale. Afla cum poti face parte din echipa: Cariera EliteNLP!
Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook