Cariera EliteNLP

Cariera EliteNLP este in primul rand o oportunitate de dezvoltare personala. EliteNLP isi mareste echipa din dorinta de a fi in imediata apropiere a fiecarui client si vizeaza o extindere la nivel national alaturi de partenerii sai.

Echipa

In echipa noastra credem ca posibilitatile sunt limitate doar de ambitia ta si de dorinta de evolua. Dezvoltam un mediu ce permite oamenilor nostri sa-si manifeste creativitatea si sa-si depaseasca limitele. Investim in formarea si dezvoltarea profesionala a tuturor membrilor din echipa.

Cultura

Nucleul culturii noastre pune accent pe rezultate care pot fi masurate. Apreciem puterea ideilor noi si membrii echipei sunt incurajati sa se exprime prin munca lor. Mediul de lucru se bazeaza pe respect reciproc si intampinam cu pasiune noi provocari.

Sustinem inovatia si talentul in forma autentica. Suntem hotarati sa oferim tuturor oamenilor nostri sanse sa creasca si sa umple fiecare gol, atat personal cat si profesional.

Echipa pe care dorim sa o formam urmeaza 2 directii principale si poti alege cariera potrivita pentru tine:

I. Dezvoltare si implementare, este echipa care concepe noi programe de dezvoltare personala si profesionala si implementeaza produsele si serviciile EliteNLP:

1. educatie si formare - Trainer – descrierea pozitiei aici;

2. coaching - Coach - descrierea pozitiei;

3. consultanta - Businessdescrierea pozitiei.

II. Promovare si vanzare, este echipa care consiliaza potentialii client si promoveaza produsele si serviciile EliteNLP

1. colaborator - descriere pozitie aici;

2. team leader – descrierea pozitiei aici;

3. business partner - descrierea pozitiei aici;

Ne poti contacta (aici) pentru detalii suplimentare.  Deasemeni, poti trimite cv-ul cu o scrisoare de intentie care sa indice motivatia ta pentru dezvoltare personala.

Iti multumim anticipat pentru incredere!

 

 

 

Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook