Consultanta

Echipa noastra de consultanti ofera o gama variata de servicii legate de strategii, adaptate pentru mediul de afaceri actual. Fiecare consultant a fost instruit la un nivel inalt pentru a satisface cerintele clientilor nostri si a mediului de afaceri in continua evolutie.

Ne adaptam gama noastra de servicii pentru elementele unice ale fiecarui client si construim punctele forte pentru a exploata oportunitatile pietei pentru a raspunde asteptarilor actionarilor. Capacitatea noastra de a livra rezultate se manifesta printr-un proces continuu si bine gestionat, cu obiective clare, rezultate si planuri realiste de timp.
Serviciile noastre sunt definite de doua directii distincte:

Cine suntem noi?

Suntem o echipa care ofera consultanta in management si care colaboreaza cu clientii din diverse industrii pentru a dezvolta si implementa strategii castigatoare in afaceri.

Ne ajutam clientii sa isi traduca si sa implementeze puterea unei idei de afaceri in strategii de perspicacitate, care capteaza si debloca valoarea. Munca noastra intotdeauna se concentreaza pe valoarea specifica afacerii clientului si se manifesta prin strategii pas-cu-pas. Metodologiile noastre au evoluat pe o serie de proiecte si implica clientul in fiecare etapa.

Noi vedem o idee de afacere unica ca fiind catalizatorul final al succesului si ca o piatra de temelie a strategiilor castigatoare. Experienta noastra a dovedit ca astfel de strategii includ si spiritul antreprenorial si logica unei afaceri solide. Aceste fundamente formeaza coloana vertebrala a cadrului de formare initiala a strategiei, care a rezultat din cercetarile riguroase, cunoscute sub numele de “Valoarea Arhitecturii Livrate”.

Clientii nostri formeaza o liga elitista de lideri in afaceri, care se adreseaza noua pentru solutii inovatoare. Devotamentul nostru pentru proiectele clientilor se bazeaza pe principiul: succesul lor este si succesul nostru.

Principiile noastre de lucru!

Ne angajam ca prin implicarea noastra, misiunea pe care o avem sa devina o valoare adaugata pentru fiecare client. Aceasta abordare este elementul esential al activitatii noastre. Fiecare dintre proiectele noastre se bazeaza pe o cooperare stransa cu clientul, in care contributia noastra este asigurata de rezultate masurabile.

Scopul nostru este de a crea parteneriate durabile bazate pe rezultatele livrate clientului si pe profesionalism. Cautam sa identificam nevoile si oportunitatile de crestere ale clientului printr-o combinatie de cunostinte: intuitie, creativitate in afaceri.

Etica puternica de afaceri este un factor care contribuie la cresterea economica si, prin urmare, o caracteristica importanta a muncii noastre.

Noi credem ca fiecare companie de succes incepe cu o idee de afacere originala, generata de “out of the box”. Acest lucru necesita persoane remarcabile, care lucreaza ca o echipa. Prin urmare, echipa noastra este punctul nostru forte. Ne asiguram ca oamenii nostri sunt multumiti de activitatea lor prin crearea unui mediu excelent pentru invatare si crestere economica, impreuna cu o atmosfera distractiva si placuta de lucru.

Ne asiguram ca toata echipa noastra poate atinge obiectivele individuale si profesionale menite a ne transforma in campioni intr-o lume in continua miscare.

Clientii nostri!

Am dezvoltat un set clar de reguli pentru lucrul cu clientii. Vom coopera cu intreaga echipa de management si cu departamentele implicate in mod direct pentru a parcurge rapid etapele esentiale ale proiectului.
Lucram cu clientii pe principiul: strategiile noastre pot fi puse in aplicare de catre conducere în fiecare industrie. Aceasta perspectiva pentru proiecte ne-a permis sa acumulam cunostite solide si experienta in sectoare diferite. De exemplu:
Bunuri de larg consum (bauturi, produse lactate, prelucrarea carnii, produse de panificatie, preparate cofetarie, ceai, tutun, produse farmaceutice)
Servicii & Infrastructura (Distributie si vanzare cu amanuntul, Telecomunicatii, Logistica, Mass-media)
Alte sectoare (servicii financiare, materiale de constructii, explozivi de uz civil, energie, componente auto).

Verifica pachetul de servicii!                 Aplica!                 Contact

Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook