Coaching

Coaching EliteNLP

Desi poate fi tradus destul de usor ca “antrenament”, termenul de coaching are o mai buna rezonanta in limba engleza.

Greu il poti disocia de imaginea coach-ului din football care isi incurajeaza energic echipa de pe marginea terenului si care este sarbatorit cat mai galagios cu putinta atunci cand apare victoria.

Asadar, originile sportive ale coaching-ului pe care il cunoastem azi sunt reale.

Un moment de referinta pentru dezvoltarea conceptului de coaching a fost marcat de catre Timothy Gallwey prin lansarea cartii “The Inner Game of Tennis”.

Pasul catre business a fost facut destul de usor datorita orientarii catre performanta a coaching-ului. Evolutia de mai departe a fost sustinuta de succesul pe care l-a avut ca metoda de dezvoltare personala.

Definitie coaching ICF (Federatia Internationala de Coaching): “ un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional”

Coaching-ul se desfasoara in echipa , intr-o relatie de parteneriat intre client si coach.

Indiferent de “terenul sau liga”in care se desfasoara sau vizeaza sa obtina rezultate clientul , coach-ul va sti sa propulseze potentialul si sa maximizeze performanta.

Intens utilizat in companiile mari sau multinationale, de catre executivi sau oameni de afaceri importanti care ii recunosc valoarea, coaching-ul este inca la inceput de drum in multe din organizatiile romanesti si inca necunoscut pentru cei mai multi dintre noi.

Definitie coaching ECI (Instutul European de Coaching):  “ un proces care il ajuta pe client sa renunte la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce isi doreste sa devina”

Ne propunem astfel sa ne alaturam pionerilor care promoveaza un coaching etic si la standarde profesionale ridicate si sa impartasim din experienta noastra , atat organizatiilor sau persoanelor fizice, cat si viitorilor coachi care vor activa in aceasta profesie frumoasa.

Pentru a putea opta pentru o sesiune de coaching potrivita pentru tine afla mai multe despre oferta de Coaching EliteNLP: Life Coaching, Professional Coaching, Business Coaching, Executive Coaching, Vip Coaching, Coaching CALL CENTER , Wingwave Coaching!

Doresti o sesiune de coaching individuala? Solicita o intalnire cu coach-ul!

Aplica Intalnire Coaching

 Doresti o sesiune de coaching rapida? Solicita coaching oriunde te-ai afla! Acum in 24 tari!

Aplica Coaching Call Center

Ce nu este Coaching?

Coaching cu siguranta nu trebuie confundat cu consultanta, training, mentoring, consiliere sau terapie, desi au in comun cateva elemente precum schimbarea,  invatarea sau dezvoltarea. Afla mai multe aici

Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook