Academy

Academy EliteNLP de Sales si Leadership reprezinta oportunitati de dezvoltare accelerata a competentelor specifice si utile pentru succesul oamenilor de vanzari sau al leaderilor.Pentru prima data in Romania se vor utiliza instrumentele eficiente pe care le-a dezvoltat NLP pentru a forma noi specialisti  in vanzari si leadership.

Abordarea pe care o avem in cadrul celor 2 academii este de crestere graduala a abilitatilor necesare pentru succesul in activitatea profesionistilor. Calitatile cognitive si experienta se vor cumula cu capacitatile emotionale pentru a genera masa critica necesara in atingerea performantelor deosebite in activitatea de vanzari sau conducerea echipelor.

Activitati precum vanzarile si conducerea sunt activitati dintre cele mai complexe si nu degeaba se spune ca a lucra cu oamenii poate fi o provocare pe care doar cativa reusesc sa o abordeze cu success.

“Natura ne aseamana, eductia ne deosebeste” spunea odata Confucius si mai adaugam doar ca eductia alaturi de autocunoastere este diferenta care face diferenta.

Pentru a ramane conectati la lansarea celor 2 academii aboneaza-te acum la newsletter !

Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook