Incepand cu Iunie 2013 ai o noua posibilitatea de a accesa un curs NLP, indiferent unde te afli in Europa. Poti deveni partenerul EliteNLP si chiar tu sa soliciti primul curs NLP ( curs programare neuro-lingvistica).

curs nlp

Facem un pas important pentru comunitatile de romani din Europa si suntem mai aproape de cei care si-au propus sa se dezvolte personal.

Vei putea beneficia de calitatea si standardele interantionale ale unui curs NLP in limba romana, cu un trainer format in cadrul Asociatiei Romane de NLP.

Cel mai avansat curs de dezvoltare personala iti este acum mult mai aproape, la tine in oras. Il poti solicita chiar tu, pentru apropiatii si colegii tai. Poti deveni leaderul care deschide urmatorul centru de formare NLP in Europa, pentru romanii care isi doresc sa se dezvolte si sa invete, chiar daca sunt departe de casa.

Imediat dupa ce incepem formarea in NLP vei putea vedea ce orizonturi noi se deschid, pe plan personal si profesional. Vei fi constient ca ai potentialul sa realizezi lucruri remarcabile si iti vei gasi cu usurinta resursele interioare. Transformarea incepe de la primul modul, insa va continua chiar si dupa ce vei trece examenul pentru diploma.

Dupa primele metode si tehnici NLP pe care le vei invata, vei avea acel sentiment de incredere ca poti realiza schimbari majore pentru calitatea vietii tale. Un curs NLP iti va oferi toate cheile si uneltele de care ai nevoie pentru a produce schimbarile pe care posibil sa le astepti de mult timp.

Cum poti deveni partenerul nostru?

Daca esti pasionat de dezvoltare personala si doresti sa organizezi primul curs NLP la tine in oras, atunci te invit sa ne scrii despre proiectul tau.  Vei avea oportunitatea sa formezi grupa, sa selectezi locatia de desfasurare si vom stabili impreuna toate coordonatele necesare pentru desfasurare.

Ce avantaje vor avea toti participantii la acest curs NLP?

 • O reducere de 30 % a tarifului de participare;
 • Planificarea modulelor in functie de posibilitatile de timp ale grupei;
 • Proximitate, va fi chiar la tine in oras;
 • Un pachet exceptional de servicii incluse pentru sustinere fiecarui membru in procesul de invatare.

Pentru Romania se poate solicita un curs NLP in orice localitate din tara in lunile Iulie-August. Pe toata perioada anului vom putea organiza centre de formare NLP oriunde in Europa, iar pentru Romania doar in vestul tarii.

Cum se organizeaza un curs NLP?

 • Grupa va avea un numar limitat de 15 participanti. Este posibil sa participe un numar mai mare de participanti daca avem asistenta specializata, colegi care au trecut deja formarea de Practitioner NLP;
 • Structura cursului este impartita in module, iar ele sunt programate de catre leaderul centrului de formare impreuna cu grupa;
 • Formarea va fi sustinuta suplimentar de sesiuni de coaching individual si de workshopuri. Vei avea sustinerea mea si a grupei, chiar si dupa finalizarea cursului.

Ne poti scrie pe adresa office@elitenlp.ro, iar aici vei gasi  informatii suplimentare despre derularea unui curs NLP .

Ce alte beneficii vei avea?

Iti vei putea schimba orice perspectiva importanta a vietii tale: familie, cariera, bani, relationare, sanatate, spiritualitate. Schimbarile le vei percepe chiar din momentul in care pui in practica ceea ce ai invatat. In plus, daca iti doresti o cariera in domeniul dezvoltarii personale, vei putea primi certificare de asistenta in NLP si sa-ti continui formarea de Master NLP, apoi Trainer NLP.

La final unui curs NLP vei da examen pentru a primi o dubla certificare nationala (ARONLP) si internationala (EANLP), astfel incat vei putea sa folosesti aceasta formare inclusiv in cariera. Ai un avantaj suplimentar daca lucrezi in medicina, training, resurse umane, marketing, vanzari,  coaching.

Cateva exemple de intrebari la care vei primi raspuns in urma unui curs NLP:

 • Cum sa-ti indeplinesti cu usurinta scopurile;
 •  Cum sa-ti depasesti limitarile si convingerile care te tin pe loc;
 • Cum sa fii echilibrat si sa-ti mentii starea emotionala in conditii de stres major;
 • Cum sa-ti faci imediat relatii si ele sa fie pe termen lung;
 • Cum sa comunici in asa fel incat chiar sa fii inteles;
 • Cum sa-ti creionezi strategia cea mai buna pentru succes;
 • Cum sa iei cele mai dificile decizii cu siguranta si incredere;
 • Cum sa-ti folosesti propriul tau sistem de invatare;

Pe cine vei putea invita la acest curs NLP?

Vor putea participa prietenii si colegii tai, cei care vor cu adevarat sa atinga excelenta in viata personala si profesionala.

Scrie-mi pe adresa office@elitenlp.ro si vom putea deveni colegi in acest proiect atat de atractiv.

Comments