Team building

Team building reprezinta componenta EliteNLP dedicata in totalitate echipelor care doresc sa-si imbunatateasca performanta.

Conceptul de team building si-a aratat utilitatea prin transformarea echipelor aflate in formare sau implicate in proiecte de scurta durata, in echipe de inalta performanta prin consolidarea echipei, solutionarea barierelor de comunicare, provocarea pentru autodepasire,  dezvoltarea de noi abilitati solicitate pentru competenta echipei, stimularea creativitatii, identificarea valorilor comune, pozitionarea corecta a fiecarui membru in roluri eficiente pentru indeplinirea obiectivelor echipei.

Pe langa orientarea catre performanta a unei echipe, Team building-ul poate fi util in situatii conflictuale pentru a preveni sau rezolva conflicte in echipa sau in scurtarea curbei de adaptare in cazul echipelor noi cu membrii care au abordari culturale diferite.

Team building-ul creeaza experiente de neuitat pentru membrii echipei pentru ca invatarea se realizeaza intr-un context diferit, intr-un mod dinamic si relaxant in acelasi timp.

EliteNLP adapteaza si optimizeaza tema centrala a team buildingului  la profilul si nevoile echipei.

Pachetul complet de servicii poate include:

  • Analiza sistemica a echipei;
  • Dezvoltarea programului si implementarea in cadrul echipei;
  • Consultanta;
  • Coaching de echipa sau individual.

  Aplica pentru echipa ta!                  Contact

Newsletter
RSS Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti gratuit pe email pdf-ul ''CODUL SUCCESULUI PERSONAL''.
Facebook